Aftellen
Beugoem heeft gezweet !
Facebook

FEESTPROGRAMMA

Beugoem Lowland Games (start om 11u, aanmelden om 10u45)
We vervangen de traditionele "Run & Bike" dit jaar door de "Beugoem Lowland Games". Per duo worden 5 verschillende opdrachten afgewerkt. Wij voorzien een gepaste outfit voor elke deelnemer.
Meer info en inschrijven (per team van 2, met vermelding van de naam van je "clan") ten laatste op 12 augustus bij Renaat op het nummer 0479/57 29 07.

Highland Games

Spel zonder grenzen (vanaf 13u30)
Teams van 6 personen nemen het tegen elkaar op om de meest onwaarschijnlijke proeven uit te voeren, in een strijd om de prachtige wisselbeker en de bijhorende eeuwige roem. Stel dus snel een groepje samen, ga alvast op teambuildingsweekend en beleef een hilarische namiddag volg spanning en vertier.
Meer info en inschrijven (per team van 6) bij Joris op het nummer 0484/96 28 07.

Meetschieten (vanaf 16u)
Deze cafesport zal allicht bij de iets oudere generatie mooie momenten oproepen en behoeft voor hen geen uitleg. Voor de iets jongere generatie: bij meetschieten is het de bedoeling een metalen schijfje vanop een welbepaalde afstand zo dicht mogelijk tegen een touwtje (de meet) te werpen in een bak gevuld met klei. Winnen jullie het van de oude rotten in het vak?
Meer info en inschrijven (per team van 2) bij Patrick: 0474/53 23 55.

Optreden vanaf 21u30, met aansluitend fuif
Rond zonsondergang steken we de lont pas goed in het vat en laten we de tent ontploffen met een swingend optreden van Shift-Lock. Ze steken tal van leuke medleys in elkaar, en verzinnen daar een helse show bij. Zowel oudere klassiekers als hedendaagse toppers hebben een plaats in hun set.
Na het optreden zijn we uiteraard nog lang niet uitgefeest en gooien we de beentjes los op de meest fantastische hits uit de jaren ‘70, ’80, ‘90 en '00, gebracht door lokale DJ-talenten.

Doorlopend randanimatie
Naast al dat moois is er gedurende de hele dag nog allerhande activiteiten voorzien voor jong en oud. Je zal kunnen bakklimmen, kubb spelen, en de kids zullen zich kunnen uitleven op de springkastelen. Je kan je ook laten schminken of je een dolgek kapsel laten aanmeten door de Gezinsbond van Bodegem.

Deelname aan elk van de activiteiten is volledig gratis - met dank aan onze sponsors!


Doorlopend bar en BBQ
De bar biedt een breed aanbod van (streek)bieren, frisdranken en andere drankjes, en is doorlopend geopend van 11u30 tot het einde van de fuif (omstreeks 2u30). Een hongertje stillen kan ook de hele dag door met een hamburger of pens. Alles aan zeer democratische prijzen.
Varken aan 't spit vanaf 17u
Een inmiddels stevige en lekkere klassieker op Beugoem Zweet: het varken aan 't spit.
Tot dan!!!